Фасцинантни фотографии од неверојатни танчери!

6 јуни 2015

Фотографот Александар Јаковлев направи неверојатни фотографии од танчери во уште поневеројатни пози со што уште еднаш го воодушеви светот.

Русинот успеа да долови цел спектар на фасцинантни танчерски позиции и да ги овековечи со неговиот фотообјектив на начин на кој само тој знае и умее.

Во неговото фотографско портфолио можете да најдете безброј фотографии од различни видови танчери меѓу кои и професионалци балерини, брејкденсери, улични танцувачи и што уште не.

Во продолжение во галеријата, денеска уживајте во неговите последни остварувања.

Објавено:
6 јуни 2015
Категорија: 
Фото галерија