FASHIONEL Едиторијал: Моден фокус на костимите за капење

17 јуни 2013

Ова лето е апсолутно либерално во однос на изборот на костими за капење: најдобриот е оној кој е најскладен со Вашата фигура.

Дводелни, со висок струк, во силни неонски бои или црно-бели варијации, костимите за капење се во фокусот кога е во прашање нашиот стајлинг за плажа.

 

Костими за капење: Miss Spice(1.000 ден) Гумени чанти: Miss Spice(1.500 ден) Марама: Parfois(990 ден) Очила за сонце: Miss Spice(300 ден)-средина и десно,(500 ден)-лево Ланче со був: Suiteblanco(690 ден) Ланче со розова плочка: Parfois(790 ден) Ланче со златни точки: Suiteblanco(890 ден) Ланче во повеќе бои:Miss Spice(300 ден) Костими за капење: Miss Spice(1.000 ден)
Гумени чанти: Miss Spice(1.500 ден)
Марама: Parfois(990 ден)
Очила за сонце: Miss Spice(300 ден)-средина и десно,(500 ден)-лево
Ланче со був: Suiteblanco(690 ден)
Ланче со розова плочка: Parfois(790 ден)
Ланче со златни точки: Suiteblanco(890 ден)
Ланче во повеќе бои:Miss Spice(300 ден)

 

Тимот на FASHIONEL направи моден едиторијал со најактуелните модни парчиња за периодов кои сигурно ќе Ве инспирираат во изборот на омилената комбинација.

Фоторафија: Бојан Стоилковски

Асистент на фотограф: Слободан Петровски

Стајлинг: Сара Сековска

Шминка и Фризура: Студио „Елена Лука“

МакМоделс: Цветановска Нина, Недановска Теодора, Цветанова Сара

Локација:Pool House/Пинтија

 

Костими за капење:Miss Spice (1.000ден) Чанти: Miss Spice(400 ден) Ланче: Suiteblanco(390 ден) Очила за сонце: Miss Spice лево(320 ден); средина(500ден); десно(700ден) Украси за коса: Miss Spice (100 ден) Костими за капење:Miss Spice (1.000ден)
Чанти: Miss Spice(400 ден)
Ланче: Suiteblanco(390 ден)
Очила за сонце: Miss Spice лево(320 ден); средина(500ден); десно(700ден)
Украси за коса: Miss Spice (100 ден)

 

Објавено:
17 јуни 2013
Категорија: 
Фото галерија