Петроварадинската тврдина во Нови Сад и оваа година  прими околу 2000 изведувачи, меѓу кои врвни музички имиња како: Ник Кејв, Продиџи, Снуп Лајон, Том Јорк и многу други. За сите оние кои не присуствуваа во Србија изминативе пет дена, во продолжение погледнете ја галеријата од настапите на изведувачите и присутните пред 20-те поставени бини.

Објавено:
17 јули 2013
Категорија: 
Фото галерија