ФОТО: Најдоброто и најлошото од црвениот килим во Кан - II дел

26 мај 2015

Sarah Marshall

Канскиот филмски фестивал завшри завчера, но за модните комбинации се' уште се зборува и ќе се зборува. Во изминативе 12 дена, на црвениот килим можеше да се види вистински гламур.

Секој со својот моден изор се трудеше да го сврти вниманието на медиумите врз себе. На крајот, можеме со сигурност да кажеме ова 68-мо издание на филмскиот фестивал беше во знакот на одлични креации и вистински моден натпревар.

Во продолжение погледнете го вториот дел од галеријата посветена токму на црвениот килим:

Објавено:
26 мај 2015
Категорија: 
Фото галерија