Во пресрет на Денот на шегата, први април, модната куќа Елена Лука раскажа фото приказна за една мистична девојка под маска. Целата идеја на приказната е дека дизајнот и уникатната мода што ја продуцира оваа модна куќа и’ припаѓа на секоја девојка, независно од нејзиниот личен  идентитет, стил и имиџ.

Објавено:
27 март 2015
Категорија: 
Фото галерија