Фото: Тие празниците ги прославуваат на плажа

5 јануари 2015

И додека ние се бориме со студот и снегот, дел од светските ѕвезди одлучија да ги поминат актуелните празници сончеви и топли места. И ако минатата година повеќето беа во домашна атмосфера, со интересни пижами и друштво, мигови што ги споделуваа на социјалните мрежи, оваа година изобилуваат фотографии од плажи, а ние ви пренесуваме дела од нив во продолжение:

Бетени Франкел во Мајами Бетени Франкел во Мајами

Бијонсе и Џеј Зи во Тајланд Бијонсе и Џеј Зи во Тајланд

Кејт Мос во Бразил Кејт Мос во Бразил

Кети Касиди во Мајами Кети Касиди во Мајами

Леа Мишел и Метју Пец во Мексико Леа Мишел и Метју Пец во Мексико

Рамона Сингер и Кели Бенсимон во Мајами Рамона Сингер и Кели Бенсимон во Мајами

Наоми Кембел во Бразил Наоми Кембел во Бразил

Мишел Родригез во Мексико Мишел Родригез во Мексико

Лео ДиКаприо во Сент Бартс Лео ДиКаприо во Сент Бартс

Лео ДиКаприо во Сент Бартс Лео ДиКаприо во Сент Бартс

Реа Дурам и Марк Валберг во Барбадос Реа Дурам и Марк Валберг во Барбадос

Ријана во Сент Бартс Ријана во Сент Бартс

Селма Хајек во Сент Бартс Селма Хајек во Сент Бартс

Објавено:
5 јануари 2015
Категорија: 
Фото галерија