Неодамна се одржа Комик Конот во Сан Диего, денови посветени на стрипот, на кои присуствуваа и голем број познати личности.

Погледнете кој се присуствуваше и каков стил во оваа пригода

 

Објавено:
23 јули 2013
Категорија: 
Фото галерија