Индивидуалистички и психоделични изгледи од Афро-панк фест во Њујорк

31 август 2013

Деветиот по ред Афро-панк фестивал кој се одржа од 24-ти до 25-ти август на Комодор Бери парк во Њујорк, за два дена беше посетен од околу 27 илјади посетители. Овој фестивал е од мултимедијален карактер, па оттука сите оние што го посетуваат ја нагласуваат својата уметничка страна, дали преку музиката, спортот, рачните изработки или модата. За вас издвоивме галерија од уникатните издивидуалистички изгледи на посетителите што навистина ќе ве воодушеват од креативен аспект.

Објавено:
31 август 2013
Категорија: 
Фото галерија