Интеракција на уметност и природа што ќе изнуди насмевка на вашето лице

16 август 2014

Урбанизмот и природата некогаш навистина апсолутно одат рака под рака. Тоа го докажува шармантната колекција графити чии уметници навистина се потрудиле своите дела да ги вклопат со природната околина. Вистинска тродимензионална уметност што ретко кој ќе остави рамнодушен и без насмевка на лицето. Авторите се различни, како и нивните пораки и големини, a уникатноста, досетливостa и креативностa  ја гледате во продолжение.

Објавено:
16 август 2014
Категорија: 
Фото галерија