Интимниот свадбен албум на Клуни и Амал

11 декември 2014

Љубовната врска ја крунисаа со брак, а свадбената церемонија се одржа во романтичната Венеција. По долгите подготовки за свадбата, голем број гости со ферибродови пристигнаа во палатата Пападополи. Медиумите постојано известуваа за церемонијата, но до сега во јавноста не беа објавени фотографии од случувањата во хотелот, гостите, подготовките, дијамантскиот прстен на Амал, декоративните цветови и првиот свадбен танц на двојката. Во продолжение, погледнете дел од атмосферата од свадбата на Џорџ Клуни и Амал Аламудин.

 

Објавено:
11 декември 2014
Категорија: 
Фото галерија