7

Излогот на продавницата Lord & Taylor секогаш привлекува внимание, а особено во празничниот период. Оваа година инспирација е винтиџ Менхетен. Така, преку уредениот излог се рефлектира богатата историја и традиција на Менхетен.

Така, излогот пренесува една убава атмосфера и анимирани сцени од празничен шопинг, ручек, чај, размена на подароци...

„Во секоја од сцените има по малку од Lord & Taylor“ историјата“, изјави Рое Палермо, заменик директорот на познатиот дуќат.  На уредувањето на излозите работеле 55 луѓе, и тоа девет месеци. А резултатот од нивната работа можете да го видете на фотографиите.

lord-and-taylor03

lord-and-taylor01

1

2

3

4

5

6

8

10

11

12

13

14

15

16

Објавено:
16 ноември 2013
Категорија: 
Фото галерија