Изведувачите на Скопски фестивал се потпишаа за fashionel.mk

14 ноември 2014

Голем дел од учесниците на Скопски фестивал се и редовни читатели на Fashionel.mk. Овој настан беше уште еден убав повод да се дружиме со нив и директно да го искусиме доживувањето да се биде дел од етаблираниот фестивал.

Вера Јанковиќ во креација на Елена Лука Вера Јанковиќ во креација на Елена Лука

Васил Зафирчев во костум на Бобан Илиевски Васил Зафирчев во костум на Бобан Илиевски

Откако поразговаравме со голем дел од учесниците за нивните импресии, но конкретно и за модниот аспект на настанот, добивме потписи од сите нив со посвета за Fashionel.

Даниел Кајмакоцски во креација на Ивана Рабреновиќ Даниел Кајмакоски во креација на Ивана Рабреновиќ

Тамара Тодевска во креација на Ивана Кнез Тамара Тодевска во креација на Ивана Кнез

Во продолжение го споделуваме нашиот фото албум од Скопскиот фестивал, во едно поинакво издание.

 

 

Објавено:
14 ноември 2014
Категорија: 
Фото галерија