Како беа облечени посетителите на првата вечер на Пиволенд

12 септември 2013

Пиволенд

Скопското Кале вчеравечер ги прими сите оние што сакаа да бидат дел од првата вечер на Пиволенд. Со оглед на тоа дека постојано ја следиме модата на фестивалите, Fashionel беше пристутен и на овој настан. Нашиот објектив забележa дел од присутните, па во продолжение ќе можете да видите како младите, а оние и малку повозрасните се облекоа за овој фестивал на пивото и да ја споредите фестивалската мода кај нас со онаа во светот.

Објавено:
12 септември 2013
Категорија: 
Фото галерија