Како изгледала модата во социјализмот

11 септември 2013

Иако на многумина првата асоцијација им се мантили и униформи, во галеријата во продолжение ќе видите дека жените во социјализмот многу внимавале на тоа што го облекуваат.

MODA4_380566S0

MODA5_380567S0MODA6_380568S0MODA7_380569S0

MODA8_380570S0

MODA13_380565S0

MODA12_380564S0

MODA11_380563S0

MODA10_380562S0

MODA9_380571S0

Објавено:
11 септември 2013
Категорија: 
Фото галерија