Постојано се присутни во медиумите, ги гледаме на настани, во филмови и спотови. Честопати ни изгледаат и повисоки отколку што навистина се. Несомнено е дека познатите ѕвезди се служат со трикови за да изгледаат што подобро, но во продолжение ви откриваме колку тие навистина се високи.

За некои веруваме ќе се изненадите.

Објавено:
7 август 2015
Категорија: 
Сцена
Прочитано:
5.224 пати