Доколку сакате да излезете од секојдневната стилска рутина, наједноставен начин е да внесете боја во вашиот изглед.

Комбинацијата на интензивни бои е забавен начин да ги освежите вашите секојдневни комбинации и можност секогаш да имате нов и оригинален изглед. Виолетова со портокалова, црвена со жолта, тегет со бела, кафеава со зелена, дозволено е да ги рушите правилата во име на индивидуалноста.

Во продолжение издвојуваме неколку впечатливи колор блок изгледи од уличната мода, кои со сигурност ќе ја испровоцираат вашата креативност.

 

Објавено:
10 март 2015
Категорија: 
Фото галерија