Колоритен, опуштен и урбан стил низ улиците на Охрид

27 јуни 2013

Туристичкиот дух на Охрид најблиску се чувствува низ неговите улици. Особено овој период, кога е во тек туристичката сезона, различни стилови се пресретнуваат низ тесните калдрми, а тоа беше доволен повод фото објективот на Fashionel да го врами целиот тој микс на  богат колорит, урбани стајлинзи и карактеристични културни обележја вметнати во изгледот преку специфични детали.

 

 

 

Објавено:
27 јуни 2013
Категорија: 
Фото галерија