Џон Галијано 2007 Џон Галијано 2007

Коњите се познати како симбол на копнежот, грацизноста и слободата. Како такви многу пати биле инспирација на модните фотографи и стилисти, а коњите се чести гости на модните снимања.

Така, во галеријата во продолжение ќе видите дел од најубавите модни фотографии со овие животни во изминатите десет години од магазинот Harper's Bazaar. Втората причина поради која магазинот се одлучи на ова потсетување е Кинеската нова година која е во знакот на коњот.

Како и да е, навистина ќе уживате во фотографиите:

Кармен Кас 2005 Кармен Кас 2005

Кармен Кас 2005 Кармен Кас 2005

Кармен Кас 2005 Кармен Кас 2005

Џон Галијано 2007 Џон Галијано 2007

Хана Соукупова 2007 Хана Соукупова 2007

Хана Соукупова 2007 Хана Соукупова 2007

Георгина Чапман 2009 Георгина Чапман 2009

Ралф Лорен 2009 Ралф Лорен 2009

Гвинет Палтроу 2010 Гвинет Палтроу 2010

Мајли Сајрус 2010 Мајли Сајрус 2010

Барбара Палвин 2012 Барбара Палвин 2012

Мила Кунис 2012 Мила Кунис 2012

Мила Кунис 2012 Мила Кунис 2012

Габриела Перезути 2013 Габриела Перезути 2013

Габриела Перезути 2013 Габриела Перезути 2013

Габриела Перезути 2013 Габриела Перезути 2013

Габриела Перезути 2013 Габриела Перезути 2013

Габриела Перезути 2013 Габриела Перезути 2013

Објавено:
11 февруари 2014
Категорија: 
Фото галерија