Креативен ноемвриски каталог на Преплет

8 ноември 2013

katalog

За креативното студио Преплет, веќе пишувавме и ви ги претставивме идеите на Викторија и Магдалена. Овој пат, ви го презентираме нивниот каталог за ноември/декември.  Топла атмосфера на дом со шолји за кафе и чај од кои испаруваат мисли, слатко, компот, ротби и куфери, како што самите го опишуваат, со инспиративните пораки, по кои се и препознатливи, ќе ве освојат уште на прв полгед.

Во креирањето на оваа есенска приказна, која од Преплет најавуваат ќе има продолжение, им помогна и Катја Штркова, а целиот каталог низ фотографии и во електронска верзија можете да го погледнете во продолжение.

 

 

Објавено:
8 ноември 2013
Категорија: 
Фото галерија