Малаика Фирт заведува во новиот едиторијал за Портер

9 јуни 2014

Стилистот Том Ван Дорп направи убав спој на парчиња за новиот едиторијал на магазинот за чии потреби беше ангажирана Малаика Фирт, која стана позната по фотографиите сликани со коњи. Целата убавина од локации, комбинации и секако прекрасниот модел, беше овековечено од страна на фотографот Норман Жан Рој.

Објавено:
9 јуни 2014
Категорија: 
Фото галерија