Мали базени - супер инвестиција за оние што имаат двор

8 јуни 2020

Неизвесно е дали годинава воопшто ќе видиме лето и одмор, но оние што имаат двор може да инвестираат во мал базен.

Тоа може да биде варијанта од оние што се на дување, но може да биде и подолгорочна инвестиција. Доколку имате услови, финансиски и просторно, да го направите тоа, овие идеи ќе ви бидат добредојдени.

Во ваков случај ќе си направите ваша плажа дома. Коктел, чадор за сонце и костим за капење - уживањето е загарантирано.

Може да биде во правоаголна или кружна форма, во рамки на тревникот или до тремот, доколку дворот ви дозволува нешто такво.

Прав домашен летен рај, ќе се согласите нели?

А и да немате услови за вакво нешто, па зошто да не одлутаме малку со мислите :).

Погледнете за што ви зборуваме:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Amy Rogers (@a_mcrogers) onJun 22, 2019 at 2:00pm PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Julia Walters /Texas Gardener (@nvfoodforest) onJun 4, 2020 at 6:31am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stock Tank Pools of SoCal (@stocktanksofsocal) onJun 3, 2020 at 8:23am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Julia (@cuckoo4design) onMay 31, 2020 at 7:46am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Simonson Landscape (@simonsonlandscape) onMay 30, 2020 at 9:45am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Bespoke Staging (@bespoke_staging) onMay 28, 2020 at 6:15am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by My Urban Jungle Garden (@urbanjunglegarden) onApr 25, 2020 at 4:09am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by @sara_davis_smith onApr 23, 2020 at 1:36am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sarah (@sarah.w.kress) onApr 16, 2020 at 7:19am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Interior Design Inspirations (@interiordesign.insp) onApr 13, 2020 at 6:14am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ant Cox (@paintedrust) onMar 7, 2020 at 1:12pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mirror Lake Designs (@mirrorlakedesigns) onApr 26, 2019 at 7:59am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by TX Pools & Construction (@txpoolsconstructiondfw) onFeb 7, 2020 at 5:47pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Myles Baldwin (@mylesbaldwin) onJan 25, 2020 at 9:31pm PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Clearwater Pools Pros (@clearwaterpoolpros) onDec 23, 2019 at 11:00am PST

 

 

 

 

Објавено:
8 јуни 2020
Категорија: 
Фото галерија
Прочитано:
5.667 пати