Моделите на Манго неизбежен дел од уличната мода

5 август 2013

Следнава галерија ви открива какви комбинации може да се направат со моделите од колекцијата за пролет-лето 2013 на шпанскиот бренд. Повеќето парчиња ви се познати, бидејќи овој бренд им е омилен и на Македонките.

 

 

 

 

 

Објавено:
5 август 2013
Категорија: 
Фото галерија