collageglavna

Милано е секогаш инспиративен град, а особено кога е модата во прашање. За време на модната недела, која е во тек, улиците на овој град се исто така едно урбано модно шоу. Италијаните уживаат во модните експерименти, па затоа може да се забележат од наједноставни и минималистички изгледи, до мноштво на бои, шари, принтови, што ја прават модната разгледница интересна.

Токму затоа ние во продолжение ви презентираме една голема галерија на улични комбинации од овој град, во која сме сигурни ќе уживате:

Објавено:
20 септември 2014
Категорија: 
Фото галерија