Кампањи

Инспиративни и секогаш со одредена приказна, модните кампањи секогаш се на тест со времето. Всушност, тоа е еден од начините да се види дали една кампања е успешна или не.

Еве неколку кои со сигурност се паметат.

Објавено:
22 август 2013
Категорија: 
Фото галерија