Најдоброто од Стивен Мајзел за италијански Vogue

20 јули 2013

Дваесет и пет годишната соработка меѓу еминентниот моден фотограф и италијанското издание на Vogue овековечено преку селекција на фотографии објавени во списанието.

 

 

 

 

Објавено:
20 јули 2013
Категорија: 
Фото галерија