Најинспиративните улични приказни за 2014

27 декември 2014

Уличните приказни имаат безброј херои кои пак со себе носат свои приказни. И така во целиот тој уличен роман за 2014 година имаше бројни моменти кои ќе останат запаметени како револуционерни, уникатни, неповторливи, необични или пак најомилени кај „уличните протагонисти“.

Задолжително тука ќе ги спомнеме килотите, чизмите до глужд, крзнените аксесоари, ќебињата, предимензионираните елеци и класичните бели кошули, што беа и најзастапени парчиња во комбинациите на нашите херои од уличните модни писти.

Мини ранците ги вратија деведесеттите на улица

 

Ултимативен тренд годинава беа ќебињата и предимензионираните шалови

 

Ситни принтови

 

Килотите беа омилени кај трендесетерките и модните блогерки

 

Крзнени детали

 

Чизми до глужд

 

Бисери

 

Елеци во секоја комбинација

 

Бели патики

 

Белата кошула како безвременска класика

 

Објавено:
27 декември 2014
Категорија: 
Фото галерија