Во текот на својата долгогодишна кариера Кејт Мос се најде на преку 300  насловни страни на значајни светски списанија, од меинстрим модни списанија како Vogue, Elle и Harper’s Bazaar до уметничко-модни публликации V, Love и Numero.  Оваа галерија исто така ја илустрира нејзината моќ на трансформација и стилска еволуција.

 

 

 

Објавено:
3 август 2013
Категорија: 
Фото галерија