Новогодишни прослави во 30-тите и 50-тите години

3 јануари 2015

Како денес, така и во 30-тите и 50-тите години од минатиот век, Тајмс Сквер било збирно место за сите оние кои ја дочекувале Новата Година на плоштад, а на фотографиите ќе видите и како се забавувале голем број познати личности како Силвестер Сталоне, Енди Ворхол и Мик Џегер за прославата на најлудата ноќ во годината.

Објавено:
3 јануари 2015
Категорија: 
Фото галерија