Објективот на Fashionel ви ја презентира уличната мода од Софија

14 август 2013

Иако за некои прва асоцијација за  бугарските девојки е дека се облекуваат кич и нападно, во продолжение ќе се уверите токму во спротивното. Имено,  дел од тимот на Fashionel  беше до соседна Бугарија во главниот град Софија, каде направивме интересна селекција од изгледи на улична мода. Урбани и одмерени во стилот на облекување, момците и девојките низ Софија покажаа дека знаат да се облечат во тренди гардероба, добро комбинирана, каква навистина им прилега. Погледнете па оценете сами.

Објавено:
14 август 2013
Категорија: 
Фото галерија