Орбико: Најубаво украсени новогодишни подиуми

23 декември 2014

Доколку размислувате како на највпечатлив начин да ја претставите вашата компанија, односно бренд, Орбико може да ви помогне. Тие ги носат најубаво уредените подиуми што можат да се сретнат во земјава, особено за овој актуелен, празничен период. Како тоа изгледа можете да видите во трговскиот центар „Сити Мол“, каде се претставени подиумите на неколку брендови.

Во продолжение погледнете ги и фотографиите. Сигурни сме дека ќе го привлечат вашето внимание:

*Барбери

*Живанши

Живанши со Елена Лука Живанши со Елена Лука

Живанши со Елена Лука Живанши со Елена Лука

Живанши

Живанши со Елена Лука Живанши со Елена Лука

Живанши

Живанши

*Трусарди

*спонзорирана објава

Објавено:
23 декември 2014
Категорија: 
Фото галерија