Осамнаа и „приватните“ фотографии од спектакуларните Еми награди

27 август 2014

Oткако ги разгледавме сите изгледи од црвениот килим од гламурозното доделување на Еми наградите во Лос Анџелес, сега е редот на скокотливите фотографии за сите љубопитни. Славните се опседнати со фотографирање и не им е доволно објавувањето на официјалните фотографии од црвениот килм, па’ ни приредија дополнителна фото-доза од профилите на социјалните мрежи.

 

Во време кога Инстаграм е најупотребуваната интернет алатка, славните некако не можат да останат индиферентни на истиот и да не споделат дел од својата приватност.

Модната полиција на Џоан Риверс Модната полиција на Џоан Риверс

 

Во продолжените ќе погледнете плејада од „приватни“ фотографии на Хајди Хлум, Софија Вргара, Лена Данам, Кери Вашингтон, Кели Озборн, кои ќе Ви откријат како се подготвуваа за Еми и што крие фото-галеријата од нивните мобилни апарати.

 

 

Објавено:
27 август 2014
Категорија: 
Фото галерија