Ова се најсексапилните брадести мажи на Инстаграм

6 ноември 2014

Бидејќи ноември е резервиран за мажите, актуелен е трендот на густи мустаќи и бради, уникатни во формата и изгледот, а сепак сите со иста хуманитарна цел. Сепак од друга страна, изгледот дополнет со средена брада, дава одредена доза на мажественост, која може да биде најдобриот моден детаљ кај еден маж..


Медиумите постојано објавуваат новости за хуманитарната цел на Мовембер, а кон неа се приклучуваат не само познати, туку и анонимни мажи, кои дефинитивно воодушевуваат со својот изглед. По тој повод, решивме да ви ги презентираме најсексапилните брадести мажи од Инстаграм, чии фотографии привлекуваат големо внимание не само заради физичкиот изглед, туку и благодарение на уникатните стајлинзи, кои сепак докажуваат дека постојат мажи со стил.

Објавено:
6 ноември 2014
Категорија: 
Фото галерија