Последните топли денови низ улиците на Скопје

10 октомври 2013

Од маички со кратки ракави до топли есенски џемпери и чизми. Вака изгледа уличната мода во Скопје за време на последните топли есенски денови. Иако променливите температури и непостојаното сонце постојано не предомислуваат во изборот на соодветната дневна комбинација, сепак Скопјани знаат да се прилагодат и на времето и на последните модни трендови.

 

 

Објавено:
10 октомври 2013
Категорија: 
Фото галерија