Error message

Ријана ја краси насловната страна на декемврискиот број на Ел

4 ноември 2014

За потребите на новиот едиторијал, Рири носи парчиња од колекциите за Висока мода на Валентино, Диор и Армани. Парчињата кои ги носи пејачката добиваат сосема поинаква конотација поради неконвенционалниот начин на кој таа ги презентира, а тоа најдобро може да се види од фотографиите кои се дело на Пола Кудацки.

Објавено:
4 ноември 2014
Категорија: 
Фото галерија