rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial04

Барбиките „оживеаја“ во модата благодарение на Москино, однсоно колекцијата за пролет 2015, каде оваа кукла е главната инспирација. Оттаму, тимот на јапонското издание на Вог одлучи априлскиот број да го посвети токму на барбиката, а во таа улога се најде прекрасната Роси Ханингтон Вајтли. Уредничката на списанието, Ана Дел Русо го сподели едиторијалот на Истаграм пред неколку дена, која воедно беше задолжена и за стајлингот. Зад фотографиите се потпишува Џампола Сгура.

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial01rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial02

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial03

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial05

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial06

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial07

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial08

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial09

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial10

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial11

rosie-huntington-whiteley-barbie-editorial12

Објавено:
6 март 2015
Категорија: 
Фото галерија