Секојдневието на познатите низ дурбинот на Инстаграм

23 август 2014

И покрај тоа што особено актуелно изминативе денови е Ice Bucket Challenge, па имаме можност да ги гледаме познатите како се полеваат со мраз студена вода, сепак има и дел од нив кои едноставно уживаат во својот одмор, хоби или работни обврски.

Андриана Лима ги ужива последните денови од својот летен одмор Андриана Лима ги ужива последните денови од својот летен одмор

Оваа недела на Инстаграм имавме богата галерија на фотографии каде дел од светските ѕвезди открија како изгледа нивното секојдневие. Додека Ања Рубик се релаксира, Елза Хоск, собира печурки, а Адриана Лима ги ужива последните денови од својот годишен одмор. Погледнете ги и останатите фотографии и видете во што уживаат и што ги прави среќни славните личности.

Алиса Милер позира со својата гитара Алиса Милер позира со својата гитара

Ања рубик се релаксира на лежалка Ања рубик се релаксира на лежалка

Ана В. работи на својата фигура Ана В. работи на својата фигура

Криси Тајген ужива во сончевото време во Исланд Криси Тајген ужива во сончевото време во Исланд

Коко Роча се разладува во природа Коко Роча се разладува во природа

Елза Хоск има ново хоби, таасобира печурки Елза Хоск има ново хоби, таасобира печурки

Ирина Шајк ги ужива благодетите на летото легната покрај базен Ирина Шајк ги ужива благодетите на летото легната покрај базен

Изабел Гуларт и се препушта на музичката магија Изабел Гуларт и се препушта на музичката магија

Џозефин Скривер се пофали со новите очила Џозефин Скривер се пофали со новите очила

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
23 август 2014
Категорија: 
Фото галерија