Спортско урбан стил, кој никого нема да остави рамнодушен. Мошне актуелен и вистински предизвик за сите со спортски дух, слободен чекор и позитивни мисли. Скејт модата послужи како инспирација на списанието Marie Claire кое за своето септемвриско издание изработи фотосесија која како тема ја имаше скејт модата низ улиците во Њујорк. Еве ги фотографиите:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
6 септември 2013
Категорија: 
Фото галерија