Секоја плажа има своја убавица. Сен Тропе ја има Брижит Бардо, Јамајка бонд девојката Урсула Андрес, а Мајами ја има Жизел Бундшен. Од пин-ап девојките од 1940-тите години, преку жените од високото друштво од 1960-тите, па до бразилските супермоделки во новиот век, ова се најубавите сирени на светските песочни плажи.

 

 

 

Објавено:
9 август 2013
Категорија: 
Фото галерија