t14

Шаренило од бои и стилови може да се забележи низ улиците на Торонто. Не им служат слепо на трендовите, но сепак доволно за да направат интересни комбинации, со личен печат.

Од прикажаните фотографии, може да се заклучи дека алтернативните модни правци се меѓу најактуелните. Во продолжение погледнете ги модерните жители на овој канадски град.

 

Објавено:
5 декември 2013
Категорија: 
Фото галерија