Италијанците се познати по својот префинет вкус кога станува збор за облеката. Тие воопшто не го изоставуваат уникатниот изглед каде и да треба да се појават. Софистицираноста е во нивните гени, а тоа ќе го заклучите и од галеријата низ која ќе сретнете изгледи кои укажуваат на тоа дека кај Италијанците оваа сезона актуелни се кратките панталочниња, фустаните во вид на плетена мрежа, чистиот памук и белите маички како и облеката со животински принтови. Во продолжените погледнете ја галеријата од изгледи низ улиците на Италија.

Објавено:
3 септември 2013
Категорија: 
Фото галерија