Пред  да започне тмурното време сериозно да ни го обзема секојдневието, ќе ве развеселиме со уште неколку летни комбинации фотографирани  за време на фестивалската еуфорија во Битола. Паузите помеѓу проекциите на филмовите на Браќа Манаки, Fashionel ги искористи за да излезе повторно низ битолски „Широк Сокак“ каде битолчани  несебично позираа пред нашиот фотоапарат.

 

 

 

 

 

 

Еве дел од дневните но и ноќните изгледи пред завршувањето на фестивалот:

 

Објавено:
1 октомври 2013
Категорија: 
Фото галерија