Блогерки, влијателни личности од модниот свет меѓу кои и Ана Дело Русо, како и сите љубители на модата што се упатуваа на ревиите на haute couture, беа забележени во нивните комбинации на улиците на Париз. Погледнете ја уличната мода за време на котур ревиите.

Објавено:
11 јули 2013
Категорија: 
Фото галерија