Ултра колоритни аутфити на фестивалот Ultra Europe

15 јули 2014

 

Покрај импресивната организација, огнометот и посебните ефекти, големо внимание привлекоа стајлинзите на посетителите. Во тој контекст, важно е да се напомене дека странците секогаш се посмели во изборот на аутфитот, а Хрватите докажаа дека се следбеници на актуелните трендови.

Тоа што е типично за фестивали од ваков тип се впечатливите модни додатоци како што се очилата со огледало ефект, пердувите, капите, ранците, шарените алки и ѓердани и цветните ленти за коса. Во продолжение погледнете ги најимпресивните стајлинзи сликани од фотографот Јуре Перишиќ.

Објавено:
15 јули 2014
Категорија: 
Фото галерија