Урбана слоевитост на улиците на Берлин

30 декември 2014

Слоевитоста е апсолутен хит на улиците на Берлин. Покрај преовладувањето на црната боја во однос на изгледот, актуелни се масивните модни додатоци и оригиналните дизајни на чевлите, особено оние на полна платформа. Со ултра - модерни и урбани комбинации  Германците докажаа смелост во изборот на модните парчиња и тоа како девојките, така и припадниците на посилниот пол. Индивидуалистичкиот пристап е тоа што посебно плени во уличните изгледи, а во продолжение погледнете ги најинтересните комбинации од Берлин.

Објавено:
30 декември 2014
Категорија: 
Фото галерија