Урбано шаренило низ улиците на Големото јаболко

6 септември 2014

Трендот кој најмногу е застапен овој период се толку стајлинзите во спортска конотација, но и лежерните едноставни изгледи, а исклучок не се ни шаренилото од бои, принтовите и ефективните модни додатоци, кои допринесуваат изгледите да бидат комплетни и автентични како што всушност и доликува за настан од ваков карактер.

Објавено:
6 септември 2014
Категорија: 
Фото галерија