adriana-lima-short-hair-ellen-von-unwerth07

Еден од препознатливите знаци на атрактивната Андријана Лима е нејзината долга, густа, црна коса. Сепак, на насловната страна на бразилското издание на Вог, моделката ќе ја видиме со кратка коса.

Имено, се работи за перика, што Лима ја носела за потребите на снимањето на едиторијалот за Ellen von Unwerth, каде е облечена во стилот на 1960-тите.

Во продолжение погледнете дел од едиторијалот и кажете ни, ви се допаѓа ли овој изглед на Лима?

adriana-lima-short-hair-ellen-von-unwerth01adriana-lima-short-hair-ellen-von-unwerth02adriana-lima-short-hair-ellen-von-unwerth03adriana-lima-short-hair-ellen-von-unwerth04adriana-lima-short-hair-ellen-von-unwerth05adriana-lima-short-hair-ellen-von-unwerth06adriana-lima-short-hair-ellen-von-unwerth07adriana-lima-short-hair-ellen-von-unwerth08

Објавено:
29 август 2014
Категорија: 
Фото галерија