Во мартовското издание на италијанскиот Vogue вниманието ќе ви го привлече едиторијалот, со креации од последните колекции од модната недела за Висока мода. Ирис Струбегер е главното лице во едиторијалот направен во ретро манир, каде особено е интересна играта со бои. Зад фотографиите се потпишува добропознатиот Мајлс Алдриџ. Погледнете:

1662670_944283388950081_3284059068346246200_n

10394054_944283322283421_1803401280268454122_n

11011752_944283275616759_3180497633399766457_n

Armani

Chanel

Dior

Elie Saab

Skajpareli

Valentino

Versace

Објавено:
23 март 2015
Категорија: 
Фото галерија