Еден од омилените празници на припадниците на христијанската вероисповед е Велигден. Токму затоа, непосредно пред овој празник, ние одлучивме да ве инспирираме за тоа како можете да го уредите домот за овој голем празник. Велигднеските јајца се секогаш добар подарок, но ќе бидат уште попривлечен ќе биде доколку смислите одлична идеја да го спакувате.

Погледнете ја галеријата во продолжение и направете ја празничната атмосфера за Велигден уште поубава и весела.

Среќни празници!

Објавено:
7 април 2015
Категорија: 
Фото галерија