Зад сцената од неделата на Висока мода во Париз

12 јули 2014

Токму затоа ќе ви понудиме фотографии од зад сцената каде одблиску може да се видат деталите, фризурата и шминката на моделите, а и целата драма која му претходи на шоу од ваков калибар. Од декоративните елементи, со модернистичка нота и геометриски форми на Шанел и црвената рапсодија на Виктор и Ролф, па се до ремек делата на Армани и романтичните бајки на Ели Сааб и Зухаир Мурад – проследете што се случува зад сцената во текот на припремите за модните ревии на неделата на Висока мода во Париз.

 

Објавено:
12 јули 2014
Категорија: 
Фото галерија