КВИЗ: Која модна куќа е идеална за вас?

21 јуни 2021

Веруваме дека речиси сите можете да издвоите по некоја омилена модна куќа, чии парчиња би сакале да ги носите. Или во која би сакале да работите.

Ние денес одлучивме малку да се забавуваме, па ви подготвивме квиз на оваа тема. Дали повеќе се пронаоѓате во класичните или авангардните модни куќи, откријте во продолжение:

 

 

Објавено:
21 јуни 2021
Категорија: 
Квиз
Прочитано:
2.455 пати